Galeria Kombëtare e Arteve i mungon një pavijon Muze për ekspozimin e punëve të artistëve që themeluan këtë institucion. 

Piktori,Adrian Devolli, thotë se kjo ndodh pasi Drejtori i kësaj Galerie nuk ka biografi artistike dhe nuk e mendon të arsyeshme hapjen e këtij Muzeu. 

Gjithashtu polemika zgjohen dhe për emrin e ketij institucioni kulture nëse është Galeria Kombëtare e Arteve apo Muzeu i Arteve të Bukura.
/Ora News.tv/