Galeria Kombëtare e Arteve ende nuk ka publikuar kalendarin e aktiviteteve për vitin 2019.

Ndonëse me financim nga shteti dhe me detyrime për promovimin e punës së artistëve, ky institucion duket se ka mbetur larg pritshmërive për numrin dhe cilësinë e aktiviteteve.

Në këtë situatë nuk kanë munguar as akuzat për përcaktimin nepotik të axhendës së aktiviteteve.

/Ora News.tv/