Zjarret kanë përfshirë Kaliforninë e Jugut. 

Ndërsa frika për përkeqësimin e situatës rritet për shkak të rritjes së shpejtësisë së erës, si edhe më shumë se 110.000 njerëz janë evakuar, një djalë ka rrezikuar jetën e time për të shpëtuar jetën e lepurit. 

Djali shikon lepurin që shkon në drejtim të flakëve dhe nuk heziton që ti shkojnë pas. Në pamje shihet teksa vrapon drejt zjarrit për ta shpëtuar. Ai arrin që ta kapë lepurin, e merr në krahë dhe largohet nga flakët.

/Ora News.tv/