Gjiganti i rrjeteve sociale, Facebook po teston një opsion të ri të quajtur "downvote", i cili do t’u mundësojë përdoruesve që të fshehin komentet dhe të vendosin reagime për të.

Aktualisht butoni i ri “downvote” po testohet vetëm në një numër të vogël personash në SHBA, shkruan BBC.

Gjithsesi, rrjeti social ka mohuar se ky zërat se ky buton do i jetë një buton “dislike”, të cilin shumë përdorues të Facebook e kanë kërkuar.

/Ora News.tv/