Cesc Fabregas beson se La Liga është një garë më konkurruese se sa Premier Liga. Kur u riktheva në Spanjë nga Anglia u befasova nga fakti se La Liga ishte më e vështirë të fitohet se Premier Liga”. “Në Angli është më lehtë të fitohet liga, pasi edhe nëse ju humbni pesë ose gjashtë ndeshje, ju ende keni shanse të mira”. “Ekipet spanjolle janë më mirë të përgatitura taktikisht. Është më vështirë të shënohet dhe të asistohet këtu pasi ka më pak liri dhe më shumë presion. Anglia është më kënaqësi pasi është më pak defensive”, ka thënë Cesc.

/Ora News.tv/