Emina Cunmulaj është një prej shqiptareve më të famshme që jeton në Amerikë me bashkëshortin dhe dy vajzat e saj.

U bë tepër e dashur për publikun shqiptar me videon ku tregoi se femrat duhet të jenë të fuqishme dhe të arrijnë cdo gjë me forcat e tyre. Sot është acaruar me veprimin e një prifti, rast të cilin e ka lexuar në internet.

Prindërit kishin dërguar fëmijën që ta bekonin, ndërsa ai kishte përfituar nga rasti duke e dhunuar. Emina e shpërndau në rrjetin e saj Instagram, duke shkruajtur:

"Do e godisja me grusht në fytyrë dhe do ja kisha thyer dhëmbët në gojë. Më vjen për të vjellë."/Ora News.tv/