Emina Cunmulaj është modelja shqiptare që jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Amerikë. Shpesh herë, ajo vjen në Shqipëri për të takuar familjen, por këtë herë ka dhe një mision tjetër.

Me një njoftim në Instagram, Emina fton ndjekësit që të kontribuojnë në përmirësimin e ekonomisë së familjeve të varfra, të cilat do ti vizitojë së shpejti.

"Miq të dashur, në tetor do të vizitoj Shqipërinë, për disa projekte humanitare, si Anëtare e Bordit të Fondacionit Fundjavë Ndryshe. Vitin që lamë pas unë vizitova disa familje në varfëri ekstreme në Shkodër, Shqipëri. Duke i ardhur në ndihmë. Shpresoj që këtë vit të bëjmë diçka më të madhe", shkruajti Emina, e cila ka vetëm pak kohë që është bërë nënë për herë të dytë.

 

View this post on Instagram

 
Miqe te Dashur, Në Tetor do të vizitoj Shqipërinë, për disa projekte humanitare, si Anëtare e Bordit të Fondacionit Fundjavë Ndryshe. @fundjavendryshe Vitin që lamë pas unë vizitova disa familje në varfëri ekstreme në Shkodër, Shqipëri. Duke i ardhur në ndihmë. Shpresoj që këtë vit të bëjmë diçka më të madhe. Linku per donacionet eshte ne profilin time Dear Friends and Family, I’m starting a GO FUND in hopes you will be joining me . I will be visiting Albania, in a few short weeks, on my annual humanitarian trip with the non profit organization Fundjavendryshe ( On Weekends Differently).. As last years trip was so effective in the lives of the most needy children, families and orphans.. Giving them the basic tools to support a life with some dignity and comfort. I’m sharing with you all a few images from my last years trip in hopes you will join me and the foundation to raise some much needed funds that will be used to improve and better someone’s life, from a cow to feed a family or a teddy bear for a an orphan who has never had a gift in his or her life to even building a home for a family , I believe with each other’s help we can do some much more. Thank you in advance and god bless With Love , Emina The link to donating is on my profile , any donation is welcomed and appreciated

A post shared by  eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

/Ora News.tv/