Stilisti shqiptar Niko Komani do të bashkëpunojë me një superstar të Indisë, e cila po zhvillon karrierën në Amerikë.

I ftuar në "Dance with Graciano" në RTV Ora, ai zbuloi ekskluzivisht se i është bërë ftesë për një projekt të madh me artisten Jasmin Walia, e cila mund të jetë "çelësi" për tu njohur edhe në tregun ndërkombëtar.

Niko Komani: U zgjova me një mesazh nga Jasmin Walia. Ishte një superstar në Indi që po bën karrierë në Amerikë. Momentalisht po bën një bashkëpunim me Cricket nga Kosova dhe kështu u lidh gjithcka. Është dicka e madhe për mua se si projekt do jetë në Indi, nëse të dyja palët do bien dakord.

/Ora News.tv/