Europa League është futur në një fazë të nxehtë, pasi ka arritur deri në fazën gjysmëfinale të turneut.

Por një rast sa i çuditshëm aq dhe interesant ka ndodhur me trofeun e kompeticionit të dytë për nga rëndësia në Kontinentin e Vjetër.

Gjatë një turi promocional në Meksikë, trofeu ka humbur gjurmë për disa kohë, pasi u bë pre e një vjedhjeje. Sipas UEFA-s, trofeu është gjetur dhe nuk ka pësuar dëmtime.

/Ora News.tv/