Një vajzë e re e cila pret të bëhet mami shumë shpejt është akuzuar se po falsifikon shtatzëninë e saj, sepse barku i saj është kaq i sheshtë saqë duket pothuajse e pamundur që ajo të jetë gjashtë muajshe shtatzënë.

Reanna Stephens, nga Karolina e Jugut, SHBA, thotë se ajo është turpëruar sepse ka stomak të sheshtë.

18-vjeçarja tha se ajo shpesh  shqetësohet nga të huajt në rrugë të cilët e pyesin vazhdimisht nëse ajo gënjen që pret një fëmijë dhe duke e pyetur nëse foshnja e saj është e shëndetshme apo  nëse ajo është anoreksike.

Reanna thotë se stërvitja e saj e kombinuar me një të dietë të shëndetshme vegane , kardio dhe yoga e kanë lejuar atë të mbajë stomakun e saj të sheshtë.

Reanna, e cila është studente, tha: "Njerëzit me të vërtetë ndikojnë tek unë me komentet e tyre, përpiqem të qëndroj e qetë, ndërkohë që jam në dijeni që unë dhe fëmija im jemi të shëndetshëm”.

Reanna është aktualisht gjashtë muaj shtatzënë dhe do të lindë fëmijën e saj në prill.


/Ora News.tv/