Dy vëllezër me identitet të ngjashëm, të cilët kishin bërë gjithçka së bashku, janë gjetur të varur në një park, duke marrë jetën e tyre njëkohësisht.

Neil dhe Paul Micklewright, 52-vjeç, u përshkruan si 'të pandashëm' pasi u gjetën në një park në Trafford, Manchester.

Trupat e tyre u zbuluan nga një këmbësor me qen në Parkun Davyhulme më 31 korrik, vetëm pak metra nga shtëpia e tyre familjare ku u rritën.

Shërbimet e urgjencës nxituan tek burrat në orën 8.40 por u shpallën të vdekur në vendngjarje. Asnjë rrethanë e dyshimtë nuk është përmendur për vdekjen e tyre.

Një hetim në Gjykatën e Stockport Coroner u hap sot, i cili tregoi se të dy burrat vdiqën nga varja.

Vëllezërit, të cilët ishin të dy të vetëm dhe kurrë nuk u martuan, u shpërngulën nga shtëpia e tyre e fëmijërisë në një banesë aty pranë, kur nëna e tyre Joan vdiq rreth vitit 2015. Babai i tyre mendohet të ketë vdekur një dekadë më parë.

Fqinji i ardhshëm, Lilian Burgess, 84 vjeç, i njihte vëllezërit Micklewright që kur ishin fëmijë dhe ishte tejet i shqetësuar nga vdekja e tyre.

/Ora News.tv/