Puntata e sotme e rubrikës “Dosja Investigative” e gazetarit Elio Laze në Channel One do të na njohë me problemin e njohjes së viteve të punës që për shumë qytetarë është një shqetësim i madh. Janë të shumtë qytetarët te cilet edhe pse vitet e punës i kanë të shënuara në librezë, në sistem apo tek Instituti i Arkivave dosjet e tyre nuk gjenden.

Kjo është një altar i gjatë mundimi dhe stresi. Shumë persona janë detyruar që të hapin proçese gjyqësore vetëm e vetëm për t’ju njohur vitet e punës. Si qëndron e vërteta? A i paguan shteti sigurimet shoqerore ? Për më shumë ndiqni videon e plotë të puntatës së sotme të emisonit “Dosja Investigative” të gazetarit Elio Laze.

/Ora News.tv/