Një histori arrogance, force dhe grabitjeje. 

Një mur rrethues i ndërtuar në vitet 1960 me leje ndërtimi shpallet i paligjshëm nga Edi Rama si kryetar Bashkie. 

Muri prishet ndërkohë qe familja fiton betejën gjyqësore për ta rindërtuar. 

Në 2018 me Edi Ramen kryeministër IKMT ne kundërshtim me ligjin, prish serish murin dhe gjobit familjen Simo me 5 milion lek gjobe.

Si po tallen instancat shtetërore me këtë rast dhe roli i ish-deputetit Vladimir Kosta.

/Ora News.tv/