Një çift më diferencë moshe prej 42 vitesh nuk është lejuar të martohet nga Bashkia e Canyon-sir-Mer, në Alpet franceze të Primorës.

Dasmë u shty ndësa kërkesa iu dërgua gjykatës sipas gazetës franceze "Nis-Maten".

Zyrtari mori këtë vendim për shkak të diferencës së madhe në moshë midis dy të dashuruarve duke ngjallur dyshime rreth sinqeritetit e qëllimeve të tyre martesore.

Jean-Claude (80 vjeç) dhe Debora (38 vjeç) kanë qenë të dashur për rreth 2 vite, por duhet të presin derisa gjykata të lejojë martesës e tyre.

/Ora News.tv/