Dasma shoqërohet dhe me momente qesharake. Njëra prej tyre është filmuar nga kamerat. Në një ceremonie martesore në New York, të porsamartuarit pasi të prenin tortën do ia jepnin njëri tjetrit në gojë.

Por në atë moment dhëndri e ka shtyrë me forcë sa nusja është rrëzuar.

Për më shumë shikoni videon. 

/Ora News.tv/