Gazetari Ferdinand Dervishi i ftuar në "360 Gradë" në Ora News, tha se Greqia ka financuar pjesën më të madhe të fondeve të saj kundër çështjes çame.

Dervishi: Aty ku kanë shkuar më shumë këto lekë është për të degjeneruar çështjen çame. Çështja çame sot është në nivelin më të ulët të mundshëm. Është e copëzuar. Janë në krye persona të pabesueshëm që blihen dhe shiten. Secili jep një teori të vetën. Nuk shoh unifikim të çamëve dhe e shoh të shkatërruar. Unë besoj se këtu janë hedhur lekët më të mëdha.


/Ora News.tv/