Gazetari Ferdinand Dervishi i ftuar në “360 Gradë” në Ora News thotë se Rusia nuk mund të ndërhyjë në Shqipëri ndryshe ngase mund të ndodhë në Mal të Zi dhe Maqedoni.

Dervishi: Në Shqipëri, Rusia nuk ka ku të mbështetet që të ketë fuqi. Mbështetet tek persona të veçantë që mund të numërohen me 10 gishta. Në Malin e Zi, është një masë e madhe e popullit që janë deklaruar serbë dhe është Serbia prapa dhe më pas Rusia. Shqiptarët janë filo-amerikan nuk ke mundësi ta destabilizosh. Nuk ka dashur njeri ta vrasë Lulzim Basha.


/Ora News.tv/