Muzeu në hollin e kryeministrisë COD ka rihapur sërish dyert pas dy muaj pushimi. Këtë sezon të dytë muzeu do të vijë me tre risi të cilat ndërthurin kulturën me teknologjinë: Falma Fshazi: “Njëra ka të bëjë me eksodin global që po përjetohet nga Lindja e Mesme drejt Europës, por do të vërë në qendër të aktiviteteve dhe temave të saj, lëvizjen e njerëzve për arsye të ndryshme sidomos për një jetë më të mirë, e dyta ku do të fokusohemi është media sociale. Tema kryesore është Gender, pra do ndalemi në çështjet gjinore”. Në përfundim të punimeve ambientet do të ofrojnë një pamje krej ndryhse duke nisur që nga muzeu I diktatuës , biblioteka, holli dhe dhoma e komunikimit me artistët. Sezoni i ri do të ofrojë edhe ambiente për të rinjtë. Falma Fshazi: “Salla e projeksionit do kurohet nga qendra kinematografike. Do ketë një seleksion filmash europianë të pa parë dhe do të ketë forume për të rinj çdo të premte”. Muzeu në hollin e kryeministrisë do të qëndrojë  i hapur edhe në fundjavë. Gjatë verës numri ri i vizitorëve shkoi me 6 mijë. cod kryeminstria   /Oranews.tv/

/Ora News.tv/