Gazetari Fatos Çoçoli I ftuar në "Ekopolitikë" nga Aurora Sulçe në Ora News, thotë se bankat po i investojnë paratë e shqiptarëve jashtë vendit.

Brumbulli: Në periudhën 2005-2009 bankat e kanë ofruar kredinë në euro si më tërheqëse për të rritur treguesit e vet dhe për t'i shërbyer tregut.

Çoçoli: Depozitat e shqiptarëve dihet se kushtojnë. Riinvestohen në Evropë. Nuk ke shkelur ndonjë ligj.

Brumbulli: Euro do të riinvestohet në vendet e Bashkimit Evropian.

Çoçoli: Se interesi është më i lartë aty. Unë kam hallin si ekonomist dhe si qytetar, që paratë që vijnë nga depozitat e qytetarëve të riinvestohen këtu. Se kanë bërë.

/Ora News.tv/