Duket se iPhone X, cmimi i të cilit është 1 mijë dollarë ka patur vështirësi në shitje. Sipas një raporti të The Ëall Street Journal, kompania Apple po planifikon që të tërheqë plotësisht prodhimin për këtë vit pasi shitjet janë të dobëta.

Vitin e kaluar, iPhone prodhoi 40 milionë të tillë, ndërsa këtë cerekvit ka sjellë vetëm 20 milionë si shkak i kërkesave të pakta.

Nëse do ketë përsëri ulje të tilla dhe njerëzit nuk do blejnë iPhone X, pritet që të ndalohet tërësisht pordhimi i tyre pasi cmimi është tepër i lartë.  

/Ora News.tv/