Pikërisht në momentin më pikant, kur nusja dhe dhëndri janë duke shkëmbyer premtimet e tyre në ceremoninë e dasmës diçka e papritur ka ndodhur.

Dëshmitarit të dhëndrit papritur i bie të fikët, duke rënë përpara çiftit.

Të ftuarit e tronditur shkojnë për ta ndihmuar të riun që u zgjua pak minuta më vonë.

Ka qënë vetë dëshmitari Noah Nicholls që ka postuar videon në YouTube./Ora News.tv/