Sikur të ndodhte që opozita t’i hapte telefonin Ramës dhe të kthehej në parlament, do kishim këto pasoja:

1. Fatmir Xhafaj shkarkohej për konspiracion dhe prishje të imazhit të qeverisë para partnerëve.

2. Taulant Balla, arrestohej në flagrancē nga gjykata e Librazhdit, për prerje të paligjshme pyjesh...

3. Rrahman Rraja behet dëshmitar i penduar dhe del në pension.

4. Arta Marku pushon çështjet idiote që ka hapur dhe ofron dorëheqjen në këmbin të një posti tjetër.

Nuk janë kaq “të bashkuar” sa shiten...

Por, nga ana tjetër opozita do bënte krimin më të madh ndaj demokracisë në vend...

/Ora News.tv/