Gjergj Bojaxhi i ftuar në "Tonight Ilva Tare" solli rastin e pallatit të vjehrrit të kryetarit të PD-së, Basha në Vlorë, duke theksuar se në dokumente, pjesë e pronës ishte përveç shkëmbinjve edhe hapësirë ujore në det.

Bojaxhi: Unë mendoj që ka disa raste ku janë klasike. Pa dashur që ta lidh me kryetarin e PD, do marr rastin e pallatit që u shemb. Aty u fitua e drejta në Strasburg. Shkelja është se si ajo është kthyer në një pronë. Në vitin 2011 ku unë kam bërë kallëzim për atë pronë, kemi marrë hartat e pronës dhe i kemi mbivendosur. Gjysma e pronës ishte ujë, nuk po flas për shkëmbin që e rrahin dallgët. Kemi të bëjmë me një pronë ky uji dhe një gjysmë shkëmbi njihet si tokë pronë.

Edhe në Lezhë, mos mendoni se po e kanë zaptuar për të mbjellë domate? Jo! Për hotele. Në rastin më të mirë kemi burra që heshtin dhe në rastin më të keq njerëz të bashkëpunojnë.

/Ora News.tv/