Deputeti i Partisë Demokratike, Luçiano Boçi i ftuar në "Arena" nga Dritan Hila në Ora News, thotë e po rrezikohet të nxirren studentë fals, duke shtuar se në universitete ka më shumë kuota se maturantë.

Boçi: Rrezikojmë të nxjerrim fals. Numri i studentëve ka rënë. Sot ka një absurditet. Kuotat që jepen janë më të larta se numri i maturantëve. Jepet 30 mijë kuota dhe garojnë 24 mijë studentë.

/Ora News.tv/