Birra Tirana ishte ndër më të preferuarat nga turistët në Festën e Birrës në Korçë. Shija shqiptare me cilësinë më të lartë gjermane u vlerësua nga mijëra turistë që e bënë zgjedhje të parë gjatë 5 netëve të festës.

Birra Tirana mbizotëroi në festën e birrës në Korçë.

Shija shqiptare dhe cilësia gjermane e bënë zgjedhje të parë për mijëra turistë shqiptarë e të huaj gjatë 5 netëve të organizimit tashmë të kthyer në traditë.

Birra Tirana ka besnikët e saj që thonë se nuk e ndërrojnë asnjëherë shijen, por edhe ata që e provuan për herë të parë kishin vetëm vlerësime.

Shqiptarët që jetojnë e punojnë në vendet e BE, e rendisin Birrën Tirana ndër më të mirat.

Festa e birrës ne Korçë tashmë e ka konfirmuar se është festa më e madhe në Shqipëri. Rreth 100 mijë turistë sipas organizatorëve përllogaritet të kenë qëndruar në Juglindje gjatë festës që i dha gjallëri Korçës.

/Ora News.tv/