Aktori i humorit shqiptar, Bes Kallaku e ka vendosur që të mos largohet nga muzika.

Ai ka sjellë projektin e rradhës, të titulluar "Duku duku" që do të pushtojë të gjithë klubet e natës, si dhe tallavatë.

Këtë herë, Besi ka vendosur të vijë në bashkëpunim me artistin Kole Oroshin. Kënga i dedikohet rëndësisë që ka shoqëria.

Pritet që ky projekt të jetë suksesi i rradhës për Besin.

/Ora News.tv/