Djali i tij ishte zënë në autobusin e shkollës me një shok dhe drejtuesit kishin marrë vendimin. Fëmija 10 vjeçar nuk do të hipte në autobus për tre ditë.

Shkaku: Djali 10 vjeçar kishte bërë të fortin në autobusin e shkollës. Ndëshkimi: Për një javë djali duhet të shkollë në shkollë duke vrapuar.

Në videon e postuar në facebook djali me çantën e shkollës në kurriz vrapon për të shkuar në shkollë ndërsa bie shie.

Ndërkohë babai e ndjek pas me makinë.

 "Kjo është mënyra më e mirë për ta ndëshkuar për veprimin që ka bërë. Mësuesit thonë se sjellja e tij ka ndryshuar për mirë gjatë kësaj jave" dëgjohet të komentojë i ati ndërsa djali vazhdon rrugën për në shkollë".

/Ora News.tv/