Para se të lexoni më shumë, nëse frikësoheni nga filmat horror, bëni mirë të mblidhni fuqitë. Një aplikacion që ka ardhur në përditësimin e ri të iOS nga kompania Apple që mundëson që imagjinata të bëhet realitet.

Abhishek Singh e tregoi si funksion duke sjellë rolin e Samarës në filmin ‘The Ring’ me, një vajzë që del e vdekur nga televizori.

Bazuar në një demo të publikuar në Youtube Samara virtuale shfaqet një herë në një skenë në film dhe më pas del nga ekrani. 

Quhet ARKit dhe do është një teknologji e re pasi video ka treguar mënyrën se si funksionon. Abhishek provoi këtë gjë pasi kërkon të tregojë se teknologjia ka arritur në nivele shumë të larta dhe mundëson që njerëzit të shohin imagjinatën në një realitet virtual.

/Ora News.tv/