Kërcimi i parë në botë në tub i babait dhe të bijës ka shkaktuar reagim negativ tek publiku.

Kërcimi në tub u realizua Live në emisionin This Morning në Britaninë e Madhe.

Hazel Roberts dhe babai i saj Dave nga Swndon, Wiltshire, ishin të ftuar në emisionon televiziv ku shfaqën aftësitë e tyre mahnitëse. Por kjo gjë nuk u prit mirë nga publiku, që e konsideruan si të çuditshëm dhe e pakëndshme.

"Të kërcesh në tub me babain, shumë e pakëndshme."

24 vjeçarja dhe Dave filluan të kërcejnë të ndarë por më vonë u bashkuan dhe tashmë marrin pjesë së bashku në konkurse.


/Ora News.tv/