Një baba nga Kalifornia arriti të shpëtonte djalin e tij nga rrëzimi në të qindën e sekondës.

Fëmija po hidhej nga krevati i tij për të dalë, por nëse nuk do të ishte babai, ai do të kishte përfunduar me kokën në dysheme.

Momenti dramatik u kap në një aparat fotografik Nest i vendosur në dhomën e foshnjës.

Duke parë se djali i tij dukej se ishte i zgjuar, babai i djalit shkoi në dhomën e tij të gjumit për të parë.

Sapo ai ndezi dritat në dhomën e tij, djali filloi papritmas të lëvizte dhe të mbështetej mbi anën e krevatit të tij.

Në një çast, ai dukej se humbi balancën dhe përfundoi duke rënë me kokë poshtë.

/Ora News.tv/