Një njeri nga Michigani, i quajtur babai më i kërkuar i Amerikës, më në fund u arrestua pasi iku në Kanada dy dekada më parë. Burri u arratis pasi nuk donte të paguante mbështetjen e fëmijëve.

Joseph Stroup u dënua të hënën me dy vjet burg dhe urdhëroi të paguante 533,624 dollarë në kthim dhe një pagesë prej 100 $ për vlerësim të posaçëm.

Autoritetet thanë se Stroup, tani 64 vjeç, i detyrohej më shumë se 560,000 dollarë  ish-gruas së tij për mbështetjen e fëmijëve.

Babai i katër fëmijëve u arrestua në shkurt, pasi pronari i një restoranti në Calgary lajmëroi autoritetet për shkak të detyrimeve që ai kishte. 

/Ora News.tv/