Një pronar i një ferme në fshatin Ginosa, në Tarantino është lënë nën masën e arrestit shtëpiak, pasi mbante 3 barinj pa kontratë pune.

Sikurse shkruajnë mediet italiane, barinjtë shqiptarë punonin 15 orë në ditë dhe nuk ishin të pajisur me leje qëndrimi apo të siguruar me një kontratë pune.

Me 2 shqiptarët e paidentifikuar ishte edhe një italian. Ata janë detyruar të jetojnë në kushte shumë të vështira.


/Ora News.tv/