Shkrimtari Primo Shllaku vjen tek “Arkapia” për një rrëfim të rrallë.

Ai për herë të parë prezanton dorëshkrimet letrare që do t’i botonte vetëm pas ’90-ës. 

Biseda me Shllakun zbulon një ndjeshmëri dhe vetëdije të tjetërlloji nga ajo që ka përshkuar krejt letërsinë tonë të epokës nën komunizëm.

Të dielën ora 21:00

/Ora News.tv/