Në një qytet pa jetë kulturore si Fieri organizohet prej 10 vjetësh një konkurs ndërkombëtar i fotografisë.

Burim Myftiu nga Kosova dhe Osman Demiri nga Maqedonia janë ftuar këtë të diel të tregojnë përfshirjen e tyre pa bujë në një vend ku nuk ka kurrëfarë diskutimi për fotografinë artistike.

Një moment për të parë paralel tendecat e fotografëve të huaj dhe shqiptarë: nga remineshencat e botës komuniste tek zhanri i preferuar i nudos.   

Të dielën, ora 21:00

/Ora News.tv/