Andrra Destani, bashkëshortja e këngëtarit të njohur Sinan Hoxha i ka dhënë fund jetës si shtëpiake pasi ka hapur biznesin e saj.

Kishte lajmëruar se do merrej me dicka, ndërsa sot finalizoi projektin e saj duke hapur dyqanin me fustane nusërie ‘Andrra Couture’.

Për këtë gjë ka lajmëruar vetë ajo nëpërmjet një postimi në Instagram ku shkruan: “E biseduar dhe e ideuar në tryeza të niveleve ndërkombëtare të boteë së modës, projekti i ngritur mbi standartet me bashkëkohore të dizenjimit të fustaneve vjen në Shqiperi nën markën e “Andrra Couture”. Synimi i investimit tonë bazohet në prodhimin e fustaneve madhështore të nusërisë për ditën më kuptimplotë të jetës suaj dhe të atyre plot stil të mbrëmjeve për të qenë ju diferenca në cdo rast special.

 Makineria e prodhimit të fustaneve që do t’iu dhurojnë klas dhe elegancë në cdo event tuajin, përfshin një staf të kualifikuar me përvojë. Nën një kujdes të vecantë dhe përkushtim të plotë marka me e re e fustaneve të nusërisë dhe atyre të mbrëmjeve hap dyert për të gjitha vajzat që dukjen e tyre duan ta shndërrojnë në kryefjalen e eventit. Me Andrra Couture, diferenca je Ti!”

Gjatë kësaj kohe, ajo është kujdesur për djalin e saj të vogël, Ansi.


E biseduar dhe e dieuar ne tryeza te niveleve nderkombtare te botes se modes, projekti i ngritur mbi standartet me bashkekohore te dizenjimit te fustaneve vjen ne Shqiperi nen marken e “Andrra Couture”. Synimi i investimit tone bazohet ne prodhimin e fustaneve madheshtore te nuserise per diten me kuptimplote te jetes suaj & te atyre plot stil te mbremjeve per te qene ju diferenca ne cdo rast special. Makineria e prodhimit te fustaneve qe do t’iu dhurojne klas & elegance ne cdo event tuajin, perfshin nje staf te kualifikuar me pervoje. Nen nje kujdes te vecante dhe perkushtim te plote marka me e re e fustaneve te nuserise dhe atyre te mbremjeve hap dyert per te gjitha vajzat qe dukjen e tyre duan ta shnderrojne ne kryefjalen e eventit. Me Andrra Couture, diferenca je Ti! @andrracouture

A post shared by  Aɴdrrα Deѕтαɴι ❥ (@andrradestani) on

/Ora News.tv/