Gjatë një vizite në Lezhë Ambasadorit amerikan Donal Lu i ka tërhequr vëmendjen puna e dorës.

Ambasadori Donald Lu dhe personeli i Ambasadës janë njohur me traditën e endjes në vegjë me Taze Lazrin, në fshatin Troshan pranë Lezhës.

Taze dhe bashkëshorti i saj, Nikolla, ndihmojnë një sipërmarrje lokale duke thurur peceta dhe pëlhura të tjera, si dhe shporta të cilat përdoren për gjëra të ndryshme.

Kjo foto dëshmon më së miri kuriozitetin e Ambasadorit Lu.

/Ora News.tv/