Cristiano Ronaldo është në qendrën e një skandali gjatë ditëve të fundit, por kjo nuk e ka ndaluar presidentin e Juventusit, Andrea Agnelli ta vlerësojë portugezin për atë që jep në fushë dhe jashtë saj. Nga "Festivali i Sportit në Trent", Agnelli ka deklaruar se Ronaldo është një superhero për fëmijët në mbarë botës.

"Ishte hera e parë që të dy shpirtrat e klubit u bashkuan për investimin e një lojtari të vetëm. Në terma sportive, një vlerë e rëndësishme e shtuar u nënshkrua, dhe duke e parë atë çdo ditë e konfirmon, plus komercialisht, Ronaldo lehtëson ekspozimin në mbarë botën. Fëmijët në mbarë botën duan ta shohin si superhero, dhe ai është njëri prej tyre. Përveç kësaj, na lejon të mbushim një boshllëk italian dhe të drejtave televizive në mbarë botën.

"Megjithatë, Juventusi nuk është vetëm Ronaldo. Ne jemi kolektiv dhe Ronaldo është qershia për diçka që është ndërtuar një copë pas tjetrës, me durim, inteligjencë dhe shumë më tepër. Rritja e Juve duhet të vlerësohet nga 2010 deri sot: është e lehtë të thuhet 'ah, por Juve mund', por duhet të kujtojmë se ku filloi të gjitha.

A kam luajtur futboll? Vetëm me shokët. Ne patëm një turne të vogël mes nesh.

Ashtu si Chiellini? Po, në disa mënyra. Unë isha një mbrojtës që luaja fort. "

/Ora News.tv/