Një moment aspak i këndshëm ka ndodhur në një transmetim live në Pakistan.

Dy të ftuarit në emision,  njëri politikan dhe tjetri gazetar në debat e sipër janë rrahur keqazi.

Shihni videon:

/Ora News.tv/