Një djalë 18 vjeçar i keq ushqyer vdiq në kushte të rënda në dhomën e tij, pasi u la të vdiste në atë gjendje nga nëna, gjyshja dhe motra, u dëgjua në një gjykatë britanike dje.

Jordan Burling peshonte pak më shumë se 35 kg kur ndihmësit e gjetën atë të shtrirë në një dyshek të ndotur, i veshur me pelena të pista dhe i mbuluar me plagë të shumta.

Ai vdiq si pasojë e kequshqyerjes, paqëndrueshmërisë dhe plagëve të infektuara, pasi u "lejua të kalbet' për disa javë para vdekjes së tij.

Trupi i tij u krahasua të mërkurën në Gjykatën Leeds Crown me ato të të burgosurve që u mbajtën në kampet e shfarosjes së Luftës së Dytë Botërore.

Nëna e tij Dawn Cranston, 45-vjeçe, motra Abigail Burling, 25 vjeç dhe gjyshja Denise Cranston, 70 vjeç, akuzohen për vrasje.

Juria gjithashtu dëgjoi se si një kërkim policor i shtëpisë zbuloi trupin e një foshnje të porsalindur, e vendosur në një çantë shpine.

Prokurori Nicholas Lumley QC tha: 'Faji qëndron tek secila prej të akuzuarave. Ajo që u takua me sytë e ndihmësve ishte një skenë tronditëse dhe shqetësuese".

Fëmija mund të ketë lindur që në vitin 1992.

"Ndërsa policia trajtoi çantë shpine, një lëng që mbante erë të keqe filloi të rrjedh nga shtresat e çantave. Atje kishte eshtra të vogla të një foshnje"

Të tria gratë u ulën në heshtje në bankën e të akuzuarven dhe të gjitha përballen me një akuzë kryesore, atë vrasjes.

Dawn Cranston, gjithashtu u deklarua fajtore për fshehjen e lindjes së një fëmije duke fshehur fshehurazi trupin.

/Ora News.tv/