Oranews.tv - 10 Vjet Oranews – Ora News
10 vjet Ora News, fotot e mbrëmjes Gala

KID_1074

Picture 1 of 7

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter